Super Awesome
to the beautiful of you :)
30 September, 2012 | 10:00 PG | 0 comments
Assalamualaikum (Y) hye bllogger-2 ku sekalian .


                                      
                                                      TO THE BEAUTIFUL YOU <3
demam korea jannah dah mula , demam korea jannah dah mula . nih semua pasal izati la nie . kalau dia tak suruh jannah tengok cerita TO THE BEAUTIFUL  YOU , jannah takkan tengok cerita-cerita korea nih , haih . izati-izati . kuat betul virus kau . ehhh ? lupa pulak nak tanya dekat blogger sekalian . apa khabar ? sihat ? kalau sihat , ALHAMDULILLAH :) ehh . korang pernah terasa demam korea tak ? tak pernah ? tak pernah tak ape :D korang jangan search pulak dekat google "cara-cara nak demam korea " ehh . mengarut je . haiyohhh . hah ! sekarang pungss jannah dah mula minat dengan cerit ULTRAMAN . mengarut kan jannah nih  . suka cerita bbudak-2 . adoyaiii >.< okay back to the topic , orang korea semua handsome-2 kan ? macam MINHO senyuman dia yang mencairkan aku yang Lee Hyun-woo pulak dia comel <3, wah ! kn best kalau dapat suami korea ISLAM :> ehh ? dah mula mengarut dah anak isa nih :/ fokus belajar dulu , tahun depan awak dah PMR jannah :'/ pelakon perempuan dia pun comel-2 macam jannah #isibakulangkatsendiri# hehe . okay time for sleep . mata pun dah layu dah nih :/    
sweetkannn <3
         
                                       
                                   
nih lah pelakon-2nyaa

ASSALAMUALAIKUM OKTOBER , SYUKRAN SEPTEMPER , PLEASE BE NICE MONTH FOR ME OKTOBER . dah masuk bulan oktober maksudnyaa periksa pun dah semakin hampir :'/ doakan jannah :) (calon PMR tahun depan )


Older Post
Navigate

About Links Entries

Tuan Blog:)

KEEP CALM AND FOLLOW ME :) instagram:nurjannah_

Big Thanks !

Tutorial:Aisya Simpson
Template:Maizatul Akmah
edit:Jannah