Super Awesome
2 dalam 1 :D
27 Mac, 2012 | 7:01 PG | 0 comments
HI . ASSALAMUALAIKUM SEMUA :D



hmm :/ aku dah dapat semua keputusan periksa , tapi alhmdulillah tak ade yang gagal pon :) semua lulus , tapi lulus pun ade yang dapat A ade yang tak :/ aku dah berusaha nk buat macam mane kan ? tak pe yang niyy baru ujian BULAN 3 , nanti masa periksa pertengahan and periksa AKHIR TAHUN , baru aku buat betul-2 punya (Y) akan ku buktikan pada kawan-2 yang aku pun boleh berjaya <--- cehh ayat aku :P tapi macm mna nak dapat A kalau buku pun kadng-2 je yang nak buka :D mase ade kerja sekolah je aku buka ;) haihhh
korang nak tengok aku punya keputusan ? mehh ngintai-2
 =.= jannah-2 . weyhhh ! korang nak tahu tk ? muka ku dah hitam sebab masuk kwad d0e . ishhh , dah berbelang aku tengokk :D tpi best la juga dapat masuk KAWAD KAKI , hope ape yang kitaorang practise selama niy berguna mase dalam perlawanan kawad kaki antara unit beruniform :)  koranggg :/ doakan lahhhh PANDU PUTERI menang tahun niyy :> walaupun kitaorang tak dapat kalahkn PKBM , janji dapat NAIB JUARA ke TEMPAT KE-3 , pun dah cukup la wokkkk :)

                                           


Older Post | Newer Post
Navigate

About Links Entries

Tuan Blog:)

KEEP CALM AND FOLLOW ME :) instagram:nurjannah_

Big Thanks !

Tutorial:Aisya Simpson
Template:Maizatul Akmah
edit:Jannah