Super Awesome
HI MEI BYE APRIL ^^
30 April, 2012 | 12:59 PTG | 0 comments
HI (Y) ASSALAMUALAIKUM :)


hyee blogger , rindu aku kan ? mestilah rindu sebab dah lama tak update blogg ^^ . cepat cakap kat aku yang korang rindu aku kan ?! sape tak cakap aku terajang korang satu-2 :D #joke . btw korang ape khabar ? sihat tak ? konfem sihat kan ? kalau tak sihat , aku doakan korangg cepat sembuh , AMIN >.< ... YA ALLAH , korang ! korang sedar tak ? sekarang dh masuk bulan MEI :') Ya Allah , cepatnyeee masa berlalu dengan pantas . sekejap je dah masuk bulan 5 kan ? itulah namanyaa AKHIR ZAMAN >.< tapi aku syukur sangat-2 sebab Allah bagi aku peluang untuk hidup , untuk menjalankan semua yang dia suruh , insyaallah aku akan buat :D and dalam masa bulan  5 niy jugak la ade PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN >.< weyh ! cuak gilaa , and mase nih lah time bertemu pelanggan( ibu bapa ) Ya Allah , berikanlah aku ketenangan ketika aku menjawab semua soalan-soalan yang diberikan , AMINNN . tapi macam mana nak lulus pelajaran kalau aku nie pon malas , malas nak sentuh buku , malas nak buat kerja sekolah and aku selalu copy and paste orang punya buku , lagi-lagi time pelajaran BAHASA INGGERIS , MATHEMATIC and MACAM-2 lahh , elehh , korang pon pernah copy and paste kawan punya kan ? tipu lah kalau tak nak pernah :D contohilah macam aku nie hah , baru LULUS semua matapelajaran . hahaha , siapa ikut cakap aku niyy , memang dia pandai gila-gila laa . haha , keyh aku joke je tuhh , whahaha ,. meh-meh kongsi sini macam mana nak lulus PEPERIKSAAN :D and macam mana perasaan korang bila dapat kertas jawapan :/ mesti muka korang semua bertukar kan ? ade yang happy , sedih nd kecewa >.< aku pun sama kot , BOLEHKAH AKU CEMERLANG DALAM PELAJARAN ? yes , aku boleh cemerlang kalau aku berusaha and tawakal kepada Allah and Berdoa setiap masa kan ?! sesiapa setuju *angkat bulu mata * ngengeh ^^ , btw GOODBYE APRIL AND WELCOME MAY , semoga dalam bulan nie , aku mendapat kebahagian selain bulan-bulan yang lepas :')

yang nie dapat tangkap gambar (Y)

#sabtu lepas (28.104.2012) aku pergi PPD , tengok budak lelaki kawad :D alhamdulillah , sekolah jannah dapat tempat ke-tiga iaitu PKBM LELAKI :) SAAS WARRIOR :Y . and mase kat PPD tuh , aku jumpa kakak angkat aku yang comel (Y) yang bernama MIRA (SMK ABDUL JALIL ) , comel gila-2 :D and bila aku pergi kajang , aku jumpa kakak angkat aku yang paling aku sayang iaitu MIEYRA (SMK JALAN BUKIT) dua-2 nama kakak angkat MIEYRA|MIRA :D dahlah dua-2 comel , ngengeh ^^ tengok adek angkat dorang , haha , *perasan sekejap *


gamar first- kak mieyra (smk jb )
gambr second- kak mira (smk aj)
dua-dua comel kan ^^


Older Post | Newer Post
Navigate

About Links Entries

Tuan Blog:)

KEEP CALM AND FOLLOW ME :) instagram:nurjannah_

Big Thanks !

Tutorial:Aisya Simpson
Template:Maizatul Akmah
edit:Jannah