Super Awesome
aku bila lagi ?
14 Mei, 2012 | 10:15 PG | 0 comments
HI(Y) ASSALAMUALAIKUM :)

accim..accim..accim.. banyaknye habuk kat blog jannah niyy kan ?! haihh , tulah , dah lama tak hupdate katakan ==' , awak semua , awak tahu tak artis yang paling kita minat tu dah kahwin dengan artis yang paling handsome :') diaorangg sweet gila :') macam gula-2 kapas :D aku niyy bila lah kan ? *BELAJAR DULU JANNAH BARU PIKIR PASAL KAHWIN * haha . aku selalu ingat perkataan macam tuh kat dalam hati aku :* keyh kita sambung balik pasal artis yang paling aku minat niyy -,- , korang tahu tak siapa ? elehhh , tak tahu kan ? korang nak tahu kan ? jom usha :D tapi sebelum usha tu follow blog kita dulu ^^ jom ikut aku ushaaaaaa :

hah niy lah pasangan yang paling romantik niyy :D ya allah romantik gila kan pasangan niyy :D hope aku pun macam niyy bila dah nak kawin * berangan jap* .ehh , gambar yang niyy mase akd nikah kan ? hah ! niyy baru akad nikah , bukan kawin lagi , ya allah sweet macam gula-gula kapas :* aku nak pergi majlis diaorang *muka ta malu * tapi time tu jugak lah kakak sedara aku nak kawin jugak :/ so , tak jadi nak pergi :'( terpaksa pergi sedara punya :D kan best kalau aku jadi pengapit kak scha dengan abang awal niyy :'D haha , perasan jee kan aku niyy :') hah yang gambar bawah niy pulak gambar kakak sedara aku kahwin :D best gilaaaaaa :) sebab aku jadi pengapit dia :DDbest best gila lahhhhhh and aku jumpa dengan mamat handsome mase dekat majlis kakak sedara aku niyy , dahlah penyanyi band , handsome pulak tuh ! fulamakkkk , memang aku cair laaa beb :D tapi apa-apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK 2 PASANGAN YANG ROMANTIK NIYY :D

huyyy ? aku nih bila nak naik atas pelamin lagi ? tengok orang je bersandinggg -,- insyaallah kalau aku dah jadi orang yang berjaya ^^ nanti jannah jemput lah awak-awak semua :D hurmmm , ape nihh pikir pasal kawin , belajar pun belum habis --' jodoh pun tak jumpa lagi --' adoyaiii , BELAJAR DULU LAH BUDAK MALAS , KEJAR DULU CITA-CITA BARU PIKIR PASAL KAHWIN :D kbyeee  inila saja cerita dripada saya yang agak terlambat nak update diblogggg :* GOODNITE EVERYBODY :D
jom singgah kat blogg niihh --->sweettt gilaaaa :*
patut ke aku terima kau balik ? or kita jadi kawan rapat ?


Older Post | Newer Post
Navigate

About Links Entries

Tuan Blog:)

KEEP CALM AND FOLLOW ME :) instagram:nurjannah_

Big Thanks !

Tutorial:Aisya Simpson
Template:Maizatul Akmah
edit:Jannah