Super Awesome
hari raya !
25 Ogos, 2012 | 8:44 PG | 0 comments



ASSALAMUALAIKUM(Y) HYE


 kalau bosan duduk rumah ambil laptop ambil broadband on lappy open the google chrome and then go to blogger :) #OHMYBAHASA . hello awak-2 yang comel , kita berjumpa lagi :D ehhh , ramadhan dah lepas , so sekarang niy bulan syawall :) ehh , tak lambat lagi kan jannah nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN :) baju raya korang warne ape ? mesti lawa-2 kan . nak tahu baju jannah warna ape ? hehe . warna hijau tua macam tulah and then lagi satu warna merah :D . Raya tahun niy jannah tak mbil gambar sebab tak sempat :D raya tahun niy family jannah warna dia semmua seragam  semua warna hijau :DD hmm . aktiviti jannah masa hari raya ialah masa first day jannah pergi rumah sedara mara , second day pergi Taman Tema Air Desa Waterpark , fuhhhh ! ramai gila yang pergi , hehe termasuklah keluarga jannah :)
        
okey , yang tu second day , third day pulak jannah pergi Pord Dickson , pergi mandi manda lagi :) tapi yang nie bermndi manda dekat laut , lagi syok mandi dekat laut . masa dekat PD jannah dengan family main bot pisang , pergh ! best gile . paling best part bila dia pusing je bot tu pun terbalik and kitaorang yang ade dekat atas tu pun jatuh . wahhh ! best gile la , nasib baik ada penyelamat , kalau tak jannah dah tenggelam kat situ , orang tak leti berenang katakan :'( .
sebelah jannah tu sibuk jea :P




and hari-2 selanjutnyaa jannah tak tahu nak buat ape :D tapi apa2 pun SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN :) 

post bosan kali ni , sebab jannah taip yang merepek :') tak ade idea . birthday jannah dah nak dekat :D 31/08/1998


Older Post | Newer Post
Navigate

About Links Entries

Tuan Blog:)

KEEP CALM AND FOLLOW ME :) instagram:nurjannah_

Big Thanks !

Tutorial:Aisya Simpson
Template:Maizatul Akmah
edit:Jannah