Super Awesome
birthday girl & cerita adam dan hawa
02 September, 2012 | 8:54 PG | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM(Y)HYE

HAPPY BIRTHDAY TO ME , HAPPY BIRTHDAY TO ME , HAPPY BIRTHDAY TO ME :D
jumaat yang lepas jannah dah masuk umur 14 tahun :D wahh , dah masuk alam remaja dan tak lama lagi nak masuk universiti*berangan je lebih , PMR & SPM pun tak lepas lagi :') hehe , ramai kawan-2 jannah yang wish dekat jannah tepat-2 jam 12 malam*masa bunga mercun menyinari langit malam :) jannah rasa bangga sebab jadi anak merdeka . wuhuuuuuuuu :> keesokan harinya pulak , jannah bangun terus pergi dekat depan tivi and on the tv . Thenn jannah terus pergi dekat channel TV3 , sebab nak tengok orang ramai menyambut merdeka . MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA ! :D lepas zohor pulak jannah pergi rumah kawan jannah iaitu rumah MARYAM , KHAULAH , HUMAIRA , beraya katakan . masa dekat rumah Khaulah , ramai member jannah wish HAPPY BIRTHDAY dekat birthday's girl .


sebelah jannah tu nama dia ALIAH , comel kan dia :D macam muka sedara jannah .


aww chakk ! itewww main chak-2 dengan  dia orang

Ya Allah ! Comelnyee Anak Azizzuddin dengan Ank Isa :D


hehe :P jadi pengapit maryam ngan nabil . nabil bajet comel je :/

3 sekawan yang comel , yang paling comel adalahhhh ....... kami :D

tahun nie jannah dapat 2 je hadiah daripada kawan jannah iaitu AFIFAH and adek kesayangan jannah :) walaupun sikit hadiah tapi itu sangat bermakna dekat jannah .
yang nie hadiah daripada AFIFAH ! iaitu novel kegemaran jannah :D
 I LOVE IT BABE .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 hari ni hari ahad iaitu 2/9/2012 . hari ni ada buat apatah dekat MPH , One Utama , BAndar Utama tapi berkenaan ADAM & HAWA . Jannah nak pergi tapi masa tak mengizinkan :'( tak dapat jumpa dengan pelakon Aaron Aziz, Nadiya Nissa and penulis novel tu iaitu kak Aisya Sofea :'( sedihhhnyeee . Cerita diaa best , rugi siapa ta tengok . lagu tema dia pun mantap ! penyanyi dia Hafiz And Dato' Siti Nurhaliza . lagu dia best gila sampai-2 jannah letak lagu tu dkat blog :D Astro Mustika | Isnin-khamis 10 malam :D tengok jangan tak tengok


Older Post | Newer Post
Navigate

About Links Entries

Tuan Blog:)

KEEP CALM AND FOLLOW ME :) instagram:nurjannah_

Big Thanks !

Tutorial:Aisya Simpson
Template:Maizatul Akmah
edit:Jannah